Sitemap@E-loketPrintContact
In de kijker
 Werchtersesteenweg. Op 1 augustus starten de werken aan de herinrichting van de N21 en is de steenweg afgesloten. Meer informatie.
  
 Plastics sorteren. De roze zak voor inzameling van zachte plastics is te koop op de verkoopplaatsen van de pmd-zakken en op de EcoWerf-containerparken. Lees hier meer over het sorteren en recycleren van harde en zachte plastics.
 
 Schoolmateriaal. Door duurzaam schoolmateriaal aan te kopen, kan je kinderen bewustmaken van de impact die aankopen kunnen hebben op ons leefmilieu.
   
 Vakantiegids. Het is vakantie! Nog op zoek naar leuke kinderactiviteiten in eigen gemeente? Lees dan onze Vakantiegids.
 
      Vrijetijdsbrochure. De gemeente Haacht stelt het vrijetijdsaanbod de nieuwe editie van de vrijetijdsbrochure. Hierin lees je welke voorstellingen en evenementen er in de zomer en in het najaar plaatsvinden. Ook op onze pagina GC Den Breughel vind je meer informatie.
   
 Zaalwachter. Het gemeentebestuur van Haacht zoekt een dynamische en flexibele zaalwachter (m/v) voor de gemeentelijke sporthal voor de aanleg van een werfreserve. Lees de volledige vacature.
 
 Pmd sorteren. Ecowerf bezoekt Haacht op woensdag 27 en vrijdag 29 juli met een pmd-infostand en toont dat pmd sorteren kinderspel is. Of knutsel een pmd-creatie en win een leuke prijs. Lees er hier meer over.  
  
 Fotozoektocht. Trek je wandelschoenen aan en ontdek tijdens een wandeling van 6,5 kilometer enkele trage wegen in Haacht. Tijdens de Autoloze Zondag maken we de winnaar bekend! Lees meer over de zoektocht.
 
 Herita. Word nu samen met het hele gezin gratis lid van Herita en geniet van een monumentaal aanbod vol activiteiten, kortingen en veel meer... voor jong en oud!
  
 Afvalcontainer. EcoWerf vraagt aan inwoners om hun container steeds met gesloten deksel aan te bieden. Binnenkort worden foutief aangeboden containers niet geledigd en krijgen ze een oranje sticker. Lees hier meer.
    
 Taxus. Jouw taxushaag kan levens redden!  Breng tussen 15 juni en 31 augustus taxussnoeisel gratis naar het containerpark. Hiervan worden geneesmiddelen tegen kanker gemaakt. Lees hier meer.
  
  Vlaams rampenfonds. Inwoners die, omwille van het slechte weer, schade ondervonden van mei tot en met 19 juni kunnen geen aangifte meer doen bij de gemeente. Schade veroorzaakt tussen 20 en 26 juni kunnen nog een dossier indienen bij de dienst Openbare Werken vóór 10 augustus.
  
 Plantjesweekend. Het derde weekend van september verkopen gemotiveerde vrijwilligers azalea’s ten voordele van de strijd tegen kanker. De collega's van de dienst Welzijn zoeken nog vrijwilligers!
   
 Bekendmakingen
- Openbaar onderzoek Gemeentelijke Ruimtelijke Uitvoeringsplannen: ‘Gedeeltelijke herziening sectoraal BPA zonevreemde terreinen en gebouwen voor sport-, recreatie- en jeugdactiviteiten’; ‘Bedrijventerrein Hambos’; ‘Lokale recreatieve pool Elleveldweg’; ‘Site La Corbeille’
- Van de ontheffing van de plan-MER-plicht voor Gemeentelijke RUP’s : ‘Lokale recreatieve pool Elleveldweg’, ‘Bedrijventerrein Hambos’, ‘Gedeeltelijke herziening sectoraal BPA zonevreemde terreinen en gebouwen voor sport-, recreatie- en jeugdactiviteiten’
- Van de ontheffing van de plan-MER-plicht voor het Gemeentelijk RUP ‘Site La Corbeille’.
  
 Diefstalpreventie. Slachtoffers herinneren zich na een inbraak of diefstal vaak geen details van de gestolen bezittingen. Lees hier enkele tips om je bezittingen te markeren en registreren.
  
 Leuven Rechtdoor. Deze vliegtuigroute werd op 6 maart 2014 ingevoerd en leidde tot een onrechtvaardige concentratie van geluidshinder in de regio ten noorden van Leuven, waaronder ook in Haacht. Lees hier meer.
    
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 20 juni
agenda
Schepencollege 7 juli persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv