Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0900 - 10 500 kan u de wachtdienst van de apothekers raadplegen. U heeft hiervoor wel een telefoon met toetsen nodig.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 Inwoners van Haacht kunnen vanaf dit jaar beroep doen op een voordeelcombiticket voor het festival Rock Werchter.  Lees er hier meer over.
 
  Laat je op de blog van offon inspireren door lokale initiatieven van individuen, verenigingen, ondernemingen, ...
Meer informatie over het afschakelplan je hier lezen.
 
  Ontdek op donderdag 26 februari 2015 het GRUP ‘Dijlevallei van Werchter tot Bonheiden’ en het Sigmaplan 'Bovendijle'.  Kan je niet wachten, lees dan hier verder.
 
  Op zondag 23 november kookte de burgemeester in GC Den Breughel. Bekijk hier enkele sfeerbeelden.
 
  Van 6 tot 10 december organiseert Amnesty International haar jaarlijkse SchrijfmarathonSchrijf mee!
   
  Landelijke Thuiszorg opent op 1 december een CADO-huis in de Engelenburcht in Tildonk.  Ontdek hier wat CADO is.
 
  Op dinsdag 2 december kan je in GC Den Breugel terecht voor het Praatcafé Dementie.  Erik Stroobants heeft het over 'Dementie: de beleving van de familie".  Lees er hier meer over.
 
 Van 6 tot en met 14 december kan je je verwonderen in GC Den Breugel op de tentoonstelling International Glass Art Biennal 2014.  Lees er hier meer over.
 
  Op woensdag 17 december houdt de vzw Leuven Rechtdoor een  infoavond over de gelijknamige vliegtuigroute.  Lees hier de uitnodiging. Meer informatie over de vzw lees je op hun website.
 
  De kapitein en ik (kindertheater) op dinsdag 30 december in GC Den Breughel. In de herfstvakantie was de kapitein ziek, maar in de kerstvakantie komt hij wel bij ons op bezoek! Klik hier voor informatie.
 
   
  Waterwegen en Zeekanaal vernieuwt het verkeersknooppunt aan Kruineikebrug.  Lees er hier meer over.
     
  Binnenkort valt de afvalkalender in je bus.  Wil je de kalender liever digitaal? Download dan de app via Ecowerf. Klik hier voor meer informatie.
 
  Afvalpreventieweek van 22 tot 29 november
Heb jij ook genoeg van overtollige kilo’s afval.  Koken zonder of met restjes, de weg van je afval achter de schermen of het Geefplein.  Ontdek het aanbod van Ecowerf hier!
   
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Begeleidende nota
Gemeenteraad 24 november


Schepencollege
6 en 13 november

  

  

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv