Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0903 99 00 kan je op elk ogenblik te weten komen welke de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst is.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 Nieuwsbrief. Waterwegen en Zeekanaal brengt je met deze nieuwsbrief op de hoogte van de verdere vorderingen in het project rond de ontsluiting
van de industriezone Hambos.
 
 Breughelfeest. Een prachtig park, mooi weer, leuke activiteiten en Haachtse verenigingen die in de kijker staan: op zondag 7 juni ontdek je in park Den Breughel het vrijetijdsaanbod van Haacht! Lees er hier meer over.
  
 Speelstraat. Niets leuker dan samen op straat spelen! Om kinderen de kans te geven op een veilige manier buiten te spelen, keurde de gemeenteraad een reglement over speelstraten goed. Lees hier hoe jij jouw straat omtovert tot een speelstraat.
   
 Vacature. Het OCMW in Haacht zoekt een Maatschappelijk assistent (m/v). Meer informatie lees je hier.
 
 Vacatures. De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant verenigt zeven gemeentelijke brandweerdiensten en staat in voor hulpverlening in 32 gemeenten. Zij zoeken een deskundigen (m/v) op het vlak van aankoop, ICT, algemeen secretariaat en communicatie. De vacatures kan je hier lezen.
 
 Puttebosstraat. De gemeente plaatst een wegversmalling In de Puttebosstraat (Tildonk). Zowel plooibakens als plantenbakken aan de kant van de Wijgmaalsesteenweg moeten verhinderen dat er verkeer zwaarder dan 3,5 ton door de straat rijdt.
 
  Het twintigste treinkonvooi. Tussen Boortmeerbeek en Haacht konden tijdens de Tweede Wereldoorlog enkele Joodse gevangenen uit de trein ontsnappen. Om deze ontsnapping te herdenken, trok een delegatie naar Polen. Lees hier meer
 
Oudere nieuwsberichten >>


Kruineikestraat tijdelijk afgesloten

Verkeerssituatie tijdens Rock Werchter (24-29 juni)

Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 26 mei
Begeleidende nota

Schepencollege 
30 april en 7 mei
   Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv