Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0900 - 10 500 kan u de wachtdienst van de apothekers raadplegen. U heeft hiervoor wel een telefoon met toetsen nodig.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
  Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) biedt deskundige hulpverlening aan mensen met vragen en problemen.  In de antennepost in Wespelaar sluit op 22 december haar deuren. Lees hier meer
 
  Langs de Keerbergsesteenweg werden bomen verwijderd die in de boven hangende elektriciteitskabels groeiden. De bomen worden vervangen. Er is nog geen timing voor de heraanplanting, eerst wordt onderzocht welke beplanting hier het best past.
 
  Ga jij met Nieuwjaar vuurwerk gebruiken? Hiervoor heb je de toestemming van de gemeente nodig.  Tot en met 22 december kan je het formulier indienen.  Maar let op: vuurwerk is geen speelgoed! Lees hier meer over de gevaren.
   
  De gemeente zamelt kerstbomen in.  Verwittig ons ten laatste op maandag 5 januari.  Dan komen onze diensten om woensdag 7 januari jouw kerstboom ophalen. 
  
  Lydia Janssens stelt haar kunst voor.  Kom langs in dienstencentrum Den Breughel van 7 december 2014 tot vrijdag 23 januari en ontdek haar werk mixed media.
 
  Produceer jij zelf energie?  Weet dat je deze productie verplicht moet aangeven bij Eandis.  Je leest er hier meer over.
 
  De lokale politie strijdt tegen woninginbraken.  Hoe ze dat doen, kan je hier lezen. 
 
  Ben jij ook je kerstvakantie aan het plannen?  Leuke activiteiten voor de kinderen vind je in onze vakantiegids.
 
  Het OCMW van Haacht zoekt een verzorgende (m/v) in haar dienst gezinszorg.  Lees hier de vacature
   
  IGO organiseert in 2015 een samenaankoop spouw- en buitenmuurisolatie in het arrondissement Leuven en de gemeente Zaventem.  Meer informatie lees je hier.  Op donderdag 5 februari is er een infosessie in GC Den Breughel.
         
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Gemeenteraad 15 december
Agenda

Schepencollege
11 december 
Verslag
  

  

Meer weten over het afschakelplan?  

 

meer over verkeershinder

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv