Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0903 99 00 kan je op elk ogenblik te weten komen welke de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst is.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 De Leesbeesten lezen. In de krokusvakantie kunnen kinderen vanaf 8 jaar feesten met Meneer en Madam S.Tommerik. Op woensdag 18 februari serveren zij hun befaamde vogelpaté. Naar een verhaal van Roald Dahl.  Lees er hier alles over.
     
 Tildonk - brug. Vanaf 3 februari starten er graafwerkenvoor de fietserstunnel aan de rechteroever (kant Wespelaar).
Deze werken zullen een stuk van de straat innemen. Vanaf 3 februari tot 10 maart wordt er met alternerende verkeerlichten gewerkt. Hou rekening met mogelijke hinder tijdens de spits.
 
 Gezocht: vrijwillig burenbemiddelaar. Kleine ergernissen kunnen tot spanningen tussen buren leiden. Volg een cursus tot burenmiddelaar en help zo mee de leefbaarheid in je buurt te verhogen.
 
 Hoe met je kinderen over drugs praten. Onze drugs- en alcoholpreventiedienst organiseert op dinsdag 10 februari de infoavond Drugstories. Lees hier meer.
 
 Papier-karton zoekt touwtje. Vind je het ook zo storend wanneer de weg bezaaid is met rondwaaiend papier en karton tijdens de inzameldag? Een stukje touw kan dit voorkomen. Lees hier meer.
 
 Aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers. De dienst DAV Mobiel start in april. Zij zoeken nog vrijwilligers. Leer er hier alles over!
 

 Senioren gaan op stap. De dienst Senioren organiseert twee uitstappen. Eind maart gaan we met z'n allen naar het Schlagerfestival in Hasselt. Een maand later staat Griffelrock op het programma. Lees hier meer.

 
 Elke stap telt! Regelmatig bewegen helpt om gezond oud te worden. Elke stap telt! zet 55-plussers aan het wandelen. Iedereen kan deelnemen
dankzij de twaalf startniveaus en 21 opbouwplannen. Lees hier meer.
 
 Samenaankoop muurisolatie. Meer dan een kwart van de warmte in huis gaat langs de muren verloren. Kom op 5 februari naar GC Den Breughel en leer meer over de samenaankoop van spouw- en buitenmuurisolatie.
 
 WOI op DVD. Om de herinnering aan het oorlogsverleden levend te houden maakte de gemeente een DVD met twee korte belevingsfilms. Ze schetsen de gruwel die de Eerste Wereldoorlog aanrichtte in Haacht. Je kan deze DVD voor 10 euro kopen aan het onthaal. Lees hier meer.
 

 Wandelen in het Dijleland. Verken het mooie Dijleland onder leiding van een topstreekgids! Op woensdag 22 april kan je mee stappen in Haacht. Lees hier meer.

 
 Sportmonitoren gezocht! Ben je sportief en werk je graag met kinderen? Lees dan hier zeker verder.
 
  Wat doe jij in de Krokusvakantie? In onze Vakantiegids lees je het activiteitenaanbod voor kinderen en jongeren.  Sportieve kids van 3 tot 8 jaar kunnen zich inschrijven voor de sportweek.
 
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Gemeenteraad 26 januari
Begeleidende nota

Schepencollege
15 januari
Verslag
  

  

Meer weten over het afschakelplan?  

 

meer over verkeershinder

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv