Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0903 99 00 kan je op elk ogenblik te weten komen welke de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst is.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 Kruineikebrug.  Tot 17 maart wordt er met alternerende verkeerlichten gewerkt. Hou rekening met mogelijke hinder tijdens de spits. Vanaf 18 maart wordt de Kruineikestraat afgesloten voor alle verkeer vanaf de brug tot de Kruineikeweg. Lees hier meer.
De Lijn voorziet een aanpassing aan het traject. Meer informatie hierover vind je op hun website.
 
 Kruispunt Werchtersesteenweg-Scharent. In de tweede helft van maart wordt er gewerkt met alternerende verkeerslichten. Hou rekening met hinder. Lees hier meer.
     
 Masterplan Rock Werchter. Op maandagavond 2 maart stelde de provincie Vlaams-Brabant het Masterplan Rock Werchter voor aan pers en publiek. Op maandag 30 maart geeft de gemeenteraad van Haacht advies bij dit plan. Lees hier meer.
 
 Jeugdboekenweek. Ga woensdag 18 maart zeker langs met je kinderen bij HaBoBIB. In het kader van de jeugdboekenweek laten ze je lachen!
 
   Compostactie van EcoWerf. Tijdens de maand maart kunnen inwoners die compost in een bigbag, aanhangwagen of in bulk aankopen 25% korting krijgen. Lees er alles over op de website van EcoWerf.
 
 Vorstelijk bezoek. Op donderdag 26 februari brachten de Koning en Koningin een bezoek aan de gemeente Haacht. Hier kan je meer lezen.
 
 Foto's sportweek. Ging je kleine kapoen ook naar de sportweek tijdens de krokusvakantie? Bekijk hier de foto's.
 

 Autoloze zondag. Op zondag 20 september maken we Haacht autovrij! Ontdek hier wat er te beleven valt en hoe jij jouw straat die dag autovrij maakt!

 
 Ronde van Haacht. Tijdens deze vier informatieavonden ontdek je de realisaties en plannen van het bestuur. Maar ze luisteren ook naar jou. Lees hier wat je mag verwachten.
 
 Senioren dansen en gaan op stap. Lees hier meer over de dansnamiddag en de uitstappen naar het Schlagerfestival, Griffelrock en Sint-Truiden en Haspengouw.
 
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Gemeenteraad 23 februari
Begeleidende nota

Schepencollege
5 en 12 februari
Verslag
  

  

Meer weten over het afschakelplan?  

 

meer over verkeershinder

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv