Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0900 - 10 500 kan u de wachtdienst van de apothekers raadplegen. U heeft hiervoor wel een telefoon met toetsen nodig.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 Het OCMW van Haacht gaat over tot de verkoop van een weide en een bos, gelegen in de omgeving van de Kraneveldhoeve. Bieden kan tot 9 september 2014.
Lees meer >>
 
 Het OCMW is op zoek naar onthaalouders in Wespelaar en Tildonk.
Lees meer >>
  
 Het gemeentebestuur steunt actiecomité ‘Leuven Rechtdoor’ dat strijdt tegen de grote concentratie van vliegtuigen boven onze regio. 
Lees meer >>
 
 Op zondag 20 juli strijkt Vlaanderen Muziekland opnieuw neer aan de brouwerij van Haacht. De show begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.
Lees meer >>
 
 Verslag gemeenteraad 23 juni 2014
Lees meer >>
   
 Op woensdag 23 juli tussen 17.30 en 20.00 uur is de PC-dokter opnieuw te gast in de bib. Hij helpt u met al uw computerproblemen.
Lees meer >>
 
 Op zaterdag 9 augustus trekt de cultuurdienst naar Summer Swing Hasselt, de opvolger van Rimpelrock. Inschrijven kan in dienstencentrum Den Breughel.
Lees meer >>
  
 Tussen 9 juli 2014 en 8 januari 2015 liggen de ontwerpen van de stroom-gebiedbeheerplannen voor Schelde en Maas in openbaar onderzoek.
Lees meer >>
 
 Op 1 augustus sluit de HaBoBIB-vestiging in Tildonk de deuren. Deze beslissing werd al eerder genomen en is het gevolg van de dalende bezoekerscijfers.
Lees meer >>
 
 Onze politiezone werkt tijdens Rock Werchter vanuit een centraal onthaalpunt op de festivalsite, meer bepaald langs de Werchtersesteenweg. Dit heeft tal van voordelen.
Lees meer >>
 
 Merkt u dode vissen of vissen in nood? Meld dit dan onmiddellijk aan de gemeentelijke milieudienst of de politie.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur ondertekende de burgemeestersconvenant en engageert zich zo om de CO2-uitstoot tegen 2020 met minstens 20 procent te verminderen.
Lees meer >>
 
 Op 25 juni vond een infoavond plaats over de stand van zaken van de ontsluiting van industriezone Hambos. U kan de documenten van die avond hier downloaden.
Lees meer >>
 
 Het OCMW is op zoek naar een hoofd maatschappelijk assistent (halftijdse functie). Solliciteren kan tot en met 7 september 2014.
Lees meer >>
 
 Het speelplein is nog op zoek naar een jobstudent die instaat voor de begeleiding van een 11-jarige jongen met een beperking.
Lees meer >>
 
 Let erop dat uw pmd-zak niet scheurt omdat hij te vol zit. Gescheurde pmd-zakken worden immers niet meegenomen, tenzij u hem weer dicht plakt.
Lees meer >>
 
 Vanaf 15 juni kan u met uw vers taxussnoeisel opnieuw terecht in het containerpark. Vergroot de hoop en strijd zo mee tegen kanker!
Lees meer >>
 
 Op 11 juni zat het gemeentebestuur samen met enkele naburige gemeenten om te overleggen over de gewijzigde opstijgroute van de luchthaven van Zaventem.
Lees meer >>
   
Oudere nieuwsberichten >>
UiTagenda
Activiteiten zoeken

Recente verslagen van vergaderingen

Schepencollege 26/06/2014

OCMW-raad 24/06/2014

Politieraad 24/06/2014

Schepencollege 12/06/2014

Schepencollege 05/06/2014
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv