Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0903 99 00 kan je op elk ogenblik te weten komen welke de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst is.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker
 Ecobouwers Opendeur. In november organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 18de keer Ecobouwers Opendeur, je krijgt er meer informatie over milieu- en energie bewust bouwen. Lees hier meer.
 
 Vacature. OCMW Haacht organiseert via een examen de aanwerving van 1 VT contractuele Personeelsmedewerker (m/v) (B1-B3). Meer informatie lees je hier.
  
 Nacht van de Duisternis. Deze jaarlijkse campagne zet de impact van lichtvervuiling in de kijker. Haacht dooft van vrijdag 9 oktober t.e.m. maandag 12 oktober de klemtoonverlichting in de ganse gemeente en een deel van de straatverlichtinging het centrum van Wakkerzeel. Het ideale moment om te genieten van de rust en gezelligheid van een donkere nacht.
 
 Zorgeloos verhuren. Een woning verhuren: hoe begin je er aan? Kom hierover alles te weten tijdens een gratis infoavond van Wooninfopunt op donderdag 15 oktober om 19.00 uur in GC Den Breughel. Op donderdag 22 oktober ben je welkom in Korbeek-Lo voor de "Wat je moet weten over huren". Meer informatie bij het Wooninfopunt.
 

 Open Welzijnsraad. Ongeveer één op vier Vlamingen voelt zich niet goed in zijn vel. Toch zoeken we niet snel hulp. Op zaterdagvoormiddag 24 oktober nodigt de Welzijnsraad alle inwoners en organisaties van Haacht uit om samen over dit thema na te denken. Je leest er hier meer over.

 

 Werken aan het jaagpad kanaal Leuven-Dijle. Waterwegen en Zeekanaal NV startte met enkele onderhoudswerken langs het Kanaal Leuven-Dijle. Hierdoor is de linkeroever tijdelijk afgesloten tussen de Kruineikebrug en de Boortmeerbeekbrug. Lees hier meer.

 
   Poëzietalent gezocht. De gemeenten Haacht, Boortmeerbeek en Keerbergen lanceren opnieuw een gemeenschappelijk poëzieproject. Lees hier meer over het project.
 
 Sportimonium. Tot 18 december kunnen inwoners van Haacht genieten van een reductietarief. Bezoek het Sportimonium en beleef 150 jaar sportgeschiedenis. Lees er hier meer over.
     
 Multimove. Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen, ... dan kan je niet voetballen, zwemmen, tennissen, ... Fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal. Kinderen uit de kleutertuin kunnen op woensdagnamiddag naar de Multimove-les. Lees er hier meer over.
   
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 28 september
Begeleidende nota

Schepencollege 10 september
Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv