Sitemap@E-loketPrintContact
Wachtdiensten apothekers
Via het telefoonnummer 0903 99 00 kan je op elk ogenblik te weten komen welke de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst is.

Op de website www.apotheek.be vind je de apotheken in de buurt en de apotheek van wacht, met een kaartje erbij. Als de apotheek ook een eigen website heeft, is er een link naar die site gelegd.
In de kijker

 Het ‘Actieplan Duurzaam beheer van biomassa(rest)stromen 2015-2020’ werd op 10 juli 2015 goedgekeurd door de Vlaamse Regering. Het actieplan kan je inkijken bij OVAM, de provincies en de gemeenten. Je kan ook het nalezen op de website van OVAM.

 
 Vacature. HOP-LA! organiseert voor- en naschoolse opvang in zes Haachtse basisscholen. In Haacht zoeken zij een Begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v).
 

 Aardgasvoertuigen. De gemeente Haacht heeft voortaan twee nieuwe bedrijfsvoertuigen op aardgas. Lees hier meer over deze investering; een stap naar een groener wagenpark.  

 
   Schorisgat. Op maandag 22 juni starten de werken aan het nieuwe fietspad en een nieuwe brug over de Leibeek. Tijdens de werken is het Schorisgat afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. De voorziene einddatum is 1 september.
 
 Speelewei. Van maandag 6 juli t.e.m. vrijdag 14 augustus zijn kinderen van 3 tot 15 jaar welkom op onze Speelwei. Inschrijven kan nog steeds. Ontdek hier wat Speelwei precies is
 
 Schattenjacht. Interleuven viert haar 50ste verjaardag met een schattenjacht! Ontdek onverwachte plaatsjes en wie weet win je wel een mooie prijs. Lees hier meer.
  
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 22 juni
Verslag

Schepencollege 2 juli
Persbericht


Openingsuren
gesloten op maandag 20 en dinsdag 21 juli

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv