Sitemap@E-loketPrintContact
OCMW


Lees onze brochure
 
Contacteer ons

Wespelaarsesteenweg 41, 3150 Haacht
Tel: 016 61 91 11
Fax: 016 60 72 53
E-mail:

Kom bij ons langs
voormiddag namiddag
maandag 09.00 - 12.00 uur gesloten
dinsdag 09.00 - 12.00 uur 17.00 - 19.00 uur
woensdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
donderdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
vrijdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
 
Nieuws
  Vrijwilligers gezocht! Er zijn nog nooit zoveel mensen op de vlucht geweest voor geweld als vandaag. Om deze vluchtelingen te helpen in hun zoektocht naar een geschikte woning, zoekt het OCMW vrijwilligers. Lees hier meer.
 
Leer ons kennen!
  Leer onze medewerkers kennen
  Welke diensten hebben wij in huis
  Laat je vervoeren
  Werken als vrijwilliger bij het OCMW
  Reglementen en verordeningen
  Heb je een klacht
  OCMW-bestuur
  Verslagen van de vergaderingen van de OCMW-raad
  Jaarverslagen 
  Historiek
  Vacatures


In de kijker
 Gedichtendag. Op vrijdag 22 januari vond het afsluitmoment van Gedichtendag plaats. De Haachtse inzendingen kan je hier lezen.
 
 Infoavond uitgesteld. Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft de geplande informatieavond van maandag 15 februari uitgesteld. De gemeente betreurt het nieuwe uitstel en dringt er dan ook bij de bouwheer AWV op aan om dit belangrijk infomoment spoedig te herplannen. Dit moment is immers nodig om de praktische vragen te beantwoorden die bij heel wat van onze inwoners en handelaars leven.
  
 Krokusvakantie. De kerstvakantie is nog maar net voorbij en de volgende vakantie staat al voor de deur. In onze vakantiegids vind je een overzicht van onze activiteiten voor kinderen: film, theater en Grabbelpas sieren de agenda.
 
 Vacature. De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is een openbare organisatie die zeven gemeentelijke brandweerdiensten verenigt en instaat voor hulpverlening in 32 gemeenten. Zij zoeken een deskundige aankoop (m/v).
 

 Metaaldetectie. Het Onroerenderfgoeddecreet brengt een boeiende periode van verandering. Voor metaaldetectoristen is er een nieuwe rol in het erfgoedbeleid weggelegd. Hierover wordt op woensdag 9 maart een infoavond georganiseerd in Tienen.

 
 Tentoonstelling. Twaalf jaar tekenen, leren, oefenen, experimenteren en ontdekken. De leden van de Haachtse K.O.L., een tekenatelier voor volwassenen, stellen hun werken tentoon van 22 januari tot 17 februari in het atrium van dienstencentrum Den Breughel.
 
 De recente incidenten in Keulen op oudejaarsnacht brachten veel beroering teweeg. Ook in het Lokaal Opvang Initiatief (LOI) van het OCMW van Haacht wordt hierover gesproken. Een vrijwilliger schreef hierover een opiniestuk.
 

 Milieu. Van 11 januari tot 9 februari loopt het openbaar onderzoek van de gezamenlijke milieuvergunningsaanvraag van Werchter Park BV BVBA en Live Nation Festivals NV voor de tijdelijke activiteiten voor de jaarlijks terugkerende festivals en bijhorende camping. Lees hier meer.

 
 Buurtpark. Samen met de begin van het nieuwe jaar is de aannemer gestart met de werken voor de aanleg van een buurtpark ‘Heerlyckheid van Roost’.
  
 Zwemlessen. Je bent nooit te oud om te leren. Daarom organiseert de provincie van 15 april tot en met 17 juni zwemlessen voor senioren in het zwembad van Tremelo.
 

 Verkeersveiligheid. De burgemeesters van de gemeenten Haacht, Boortmeerbeek, Kampenhout en Keerbergen sturen samen een brief aan Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts. Hierin vragen ze dringend aandacht voor de verkeersveiligheid op de gewestwegen N21 en N26. Je kan de brief hier nalezen.

   
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 25 januari: agenda
Schepencollege 28 januari: persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv