Sitemap@E-loketPrintContact
OCMW


Lees onze brochure
 
Contacteer ons

Wespelaarsesteenweg 41, 3150 Haacht
Tel: 016 61 91 11
Fax: 016 60 72 53
E-mail:

Kom bij ons langs
voormiddag namiddag
maandag 09.00 - 12.00 uur gesloten
dinsdag 09.00 - 12.00 uur 17.00 - 19.00 uur
woensdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
donderdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
vrijdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
 
Nieuws
  Vrijwilligers gezocht! Er zijn nog nooit zoveel mensen op de vlucht geweest voor geweld als vandaag. Om deze vluchtelingen te helpen in hun zoektocht naar een geschikte woning, zoekt het OCMW vrijwilligers. Lees hier meer.
  OCMW Haacht organiseert via een examen de aanwerving van 1 VT contractuele Personeelsmedewerker (m/v) (B1-B3). Meer informatie lees je hier.
 
Leer ons kennen!
  Leer onze medewerkers kennen
  Welke diensten hebben wij in huis
  Laat je vervoeren
  Werken als vrijwilliger bij het OCMW
  Reglementen en verordeningen
  Heb je een klacht
  OCMW-bestuur
  Verslagen van de vergaderingen van de OCMW-raad
  Jaarverslagen 
  Historiek
  Vacatures


In de kijker
 Ecobouwers Opendeur. In november organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 18de keer Ecobouwers Opendeur, je krijgt er meer informatie over milieu- en energie bewust bouwen. Lees hier meer.
 
 Vacature. OCMW Haacht organiseert via een examen de aanwerving van 1 VT contractuele Personeelsmedewerker (m/v) (B1-B3). Meer informatie lees je hier.
  
 Nacht van de Duisternis. Deze jaarlijkse campagne zet de impact van lichtvervuiling in de kijker. Haacht dooft van vrijdag 9 oktober t.e.m. maandag 12 oktober de klemtoonverlichting in de ganse gemeente en een deel van de straatverlichtinging het centrum van Wakkerzeel. Het ideale moment om te genieten van de rust en gezelligheid van een donkere nacht.
 
 Zorgeloos verhuren. Een woning verhuren: hoe begin je er aan? Kom hierover alles te weten tijdens een gratis infoavond van Wooninfopunt op donderdag 15 oktober om 19.00 uur in GC Den Breughel. Op donderdag 22 oktober ben je welkom in Korbeek-Lo voor de "Wat je moet weten over huren". Meer informatie bij het Wooninfopunt.
 

 Open Welzijnsraad. Ongeveer één op vier Vlamingen voelt zich niet goed in zijn vel. Toch zoeken we niet snel hulp. Op zaterdagvoormiddag 24 oktober nodigt de Welzijnsraad alle inwoners en organisaties van Haacht uit om samen over dit thema na te denken. Je leest er hier meer over.

 

 Werken aan het jaagpad kanaal Leuven-Dijle. Waterwegen en Zeekanaal NV startte met enkele onderhoudswerken langs het Kanaal Leuven-Dijle. Hierdoor is de linkeroever tijdelijk afgesloten tussen de Kruineikebrug en de Boortmeerbeekbrug. Lees hier meer.

 
   Poëzietalent gezocht. De gemeenten Haacht, Boortmeerbeek en Keerbergen lanceren opnieuw een gemeenschappelijk poëzieproject. Lees hier meer over het project.
 
 Sportimonium. Tot 18 december kunnen inwoners van Haacht genieten van een reductietarief. Bezoek het Sportimonium en beleef 150 jaar sportgeschiedenis. Lees er hier meer over.
     
 Multimove. Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen, ... dan kan je niet voetballen, zwemmen, tennissen, ... Fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal. Kinderen uit de kleutertuin kunnen op woensdagnamiddag naar de Multimove-les. Lees er hier meer over.
   
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 28 september
Begeleidende nota

Schepencollege 10 september
Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv