Sitemap@E-loketPrintContact
OCMW


Lees onze brochure
 
Contacteer ons

Wespelaarsesteenweg 41, 3150 Haacht
Tel: 016 61 91 11
Fax: 016 60 72 53
E-mail:

Kom bij ons langs
voormiddag namiddag
maandag 09.00 - 12.00 uur gesloten
dinsdag 09.00 - 12.00 uur 17.00 - 19.00 uur
woensdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
donderdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
vrijdag 09.00 - 12.00 uur gesloten
 
Nieuws
  Vrijwilligers gezocht! Er zijn nog nooit zoveel mensen op de vlucht geweest voor geweld als vandaag. Om deze vluchtelingen te helpen in hun zoektocht naar een geschikte woning, zoekt het OCMW vrijwilligers. Lees hier meer.
  Onderzoek de commodo et incommodo (perceel A318c)
 
Leer ons kennen!
  Leer onze medewerkers kennen
  Welke diensten hebben wij in huis
  Laat je vervoeren
  Werken als vrijwilliger bij het OCMW
  Reglementen en verordeningen
  Heb je een klacht
  OCMW-bestuur
  Verslagen van de vergaderingen van de OCMW-raad
  Jaarverslagen 
  Historiek
  Vacatures


In de kijker
 Sinterklaas. Op dinsdag 1 december bezoekt Sinterklaas dienstencentrum Den Breughel van 17.00 tot 19.00 uur. Alle kinderen zijn welkom! Een dagje later, op woensdag 2 december, bezoekt Sinterklaas de wekelijkse markt.
 
 Burgemeestersconvenant. Lees hier de presentatie die de gemeenteraad kreeg op maandag 23 november over de burgemeestersconvenant.
 
 Kerstvakantie. Nog op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen tijdens de kerstvakantie? De Vakantiegids valt deze week in je brievenbus. Of bekijk de gids online.
  
 Vacature. Op zoek naar een uitdaging als officier bij de brandweer? Inschrijven kan tot 30 november 2015. Lees er meer over op de website van PIVO Vlaams-Brabant.
 
 Seniorendansnamiddag. Op donderdag 19 november palmden Haachtse senioren de dansvloer in. Enkele sfeerbeelden kan je bekijken in ons fotoboek.
 
 Demowoning. Ontdek wat je zelf kan doen om van je huis een energievriendelijke en gezonde thuis te maken. Bezoek de demowoning in Kringwinkel SPIT  tot 28 november.
En er zijn nog gidsbeurten beschikbaar, snel aanvragen is de boodschap (een groep telt liefst tussen de 8 en de 15 deelnemers). Lees hier meer.
 
 Woningdelen. Woningdelen is één van de woonvormen van de toekomst. Interesse? Schrijf je in vóór 27 november en kom op maandag 7 december naar een infodag van provincie Vlaams-Brabant. Lees hier meer.
  
 Afvalkalender 2016. In de week van 21 december valt de nieuwe afvalkalender van 2016 in de bus. Heb je de afvalkalender liever digitaal? Met de gratis app Recycle! mis je geen enkele huisvuilinzameling meer. Lees hier meer.
 
 Vacature. Hopla zoekt een begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v) in Wakkerzeel. Lees hier meer over de vacature.

 Haacht hartveilig. De data voor de jaarlijkse cursussen reanimeren en defibrileren zijn gekend. Op dinsdag 8 maart en donderdag 2 juni 2016 ben je hiervoor welkom. De cursus is gratis, inschrijven is verplicht.

 
   Poëzietalent gezocht. De gemeenten Haacht, Boortmeerbeek en Keerbergen lanceren opnieuw een gemeenschappelijk poëzieproject. Lees hier meer over het project.
  
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 23 november: nota
Schepencollege 5 en 12 november: persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv