Sitemap@E-loketPrintContact
OCMW

Adres
Wespelaarsesteenweg 41
3150 Haacht

Tel. : 016 - 61 91 11
Fax. : 016 - 60 72 53

E-mail:

Voormiddag Avond
Maandag 09.00 - 12.00 uur Gesloten
Dinsdag 09.00 - 12.00 uur 17.00 - 19.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.00 uur 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.00 uur Gesloten
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur Gesloten

Medewerkers binnendiensten

Nieuwsberichten

OCMW-bestuur

Verslagen van de vergaderingen van de OCMW-raad

Jaarverslagen 

Lokaal sociaal beleidsplan

OCMW-diensten

Reglementen en verordeningen

Historiek

VacaturesIn de kijker

 Politietoezicht aan Haacht-Station

Vanaf maandag 29-09 zal de politie schooltoezicht organiseren voor de oversteek van de N21 aan het station van Haacht. Dit zal zo blijven tot de werken aan de Dreef voltooid zijn (planning : half oktober) en de fietsers terug de normale weg kunnen volgen.

 Op maandag 22 september vergadert de gemeenteraad voor het eerst na de zomervakantie. U vindt hier de agenda.
Lees meer >>
 
 Ook in onze gemeente vinden op zondag 21 september activiteiten plaats naar aanleiding van Autovrije Zondag. In Wespelaar-centrum wordt de straat een dag lang het terrein van de fietser, voetganger en spelende kinderen.
Lees meer >>
 
 Via een open brief aan de regeringsonderhandelaars eist het gemeentebestuur de onmiddellijke intrekking van de vliegroute Leuven Rechtdoor. Lees hier de brief.
Lees meer >>
 
 Zondag 14 september was er heel wat volk op de been. Zowel Dijlelanddag, de vlottentocht als Open Monumentendag waren grote publiekstrekkers.
Lees meer >>
 
 Wil u eindelijk die sigaret vaarwel zeggen? De rookstopcursus die de dienst welzijn in oktober en november organiseert, geeft u een duwtje in de rug.
Lees meer >>
 
 Het twintigste plantjesweekend van Kom op tegen Kanker staat voor de deur. Van 17 tot 21 september verkopen vrijwilligers op verschillende plaatsen azalea's.
Lees meer >>
 
 Vanaf woensdag 10 september loopt in GC Den Breughel een tentoonstelling van natuurfotografe Ingrid Vekemans uit Wakkerzeel.
Lees meer >>
 

 In de loop van de oktober, november en december worden ruimingswerken uitgevoerd aan verschillende waterlopen in onze gemeente.
Lees meer >>

 

 In het najaar van 2013 werden achteraan de evenementenweide een houtkant met streekeigen planten geplaatst. Verdorde elementen worden nu vervangen.
Lees meer >>

 
 Van 13 tot 21 september zetten heel wat sportclubs in Vlaanderen hun deuren open voor ge├»nteresseerden. Ook in Haacht doen clubs mee.
Lees meer >>
 
 Weldra start het nieuwe schooljaar en ook Hop-la! is er klaar voor. In tal van Haachtse lagere scholen zorgen ze voor kwalitatieve opvang.
Lees meer >>
  
 Vanaf 1 september gaan in onze gemeente weer duizenden kinderen naar school. Hoe doet u dit op een verkeersveilige manier? U ontdekt het hier.
Lees meer >>
 
 Vanaf 25 augustus loopt twee weken lang de tentoonstelling 'Dit was Oorlog' in GC Den Breughel. Deze start die dag met een gratis voorstelling van de gelijknamige docufilm over WO I in onze gemeente.
Lees meer >>
  
 Het zomerspeelplein bestaat 25 jaar en dat werd gevierd tijdens de laatste speelpleindag van deze zomer. Foto's van deze fijne dag zijn beschikbaar.
Lees meer >>
 
 De foto's van de turnweek die Gym Haacht en de gemeentelijke sportdienst begin augustus organiseerden, kan u nu terugvinden op onze website.
Lees meer >>
 
 In augustus zal een opruimactie van achtergelaten fietsen plaatsvinden aan de stations van Haacht, Wespelaar-Tildonk en Hambos.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur van Haacht gaat over tot de verkoop van twee bouwgronden langs de Vinkstraat.
Lees meer >>
   
Oudere nieuwsberichten >>
UiTagenda
Activiteiten zoeken

Recente verslagen van vergaderingen

Schepencollege 11/09/2014
 
Schepencollege 04/09/2014

LOK 24/04/2014

Schepencollege 21/08/2014

Schepencollege 07/08/2014
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv