Sitemap@E-loketPrintContact
Inschrijvingen Speelewei en Grabbelpas gestart
Sinds donderdag 18 april kan er worden ingeschreven voor de speelpleinwerking en de Grabbelpas-activiteiten die tijdens de zomervakantie doorgaan. Wie al eerder deelnam aan gemeentelijke activiteiten, kan inschrijven via Grabbis. Is dit de eerste keer? Neem dan eerst contact op met de jeugddienst om de gegevens van uw kind door te geven.

Alle informatie over het speelplein en de Grabbelpas vindt u door op onderstaande logo's te klikken.

                                      
In de kijker
 Week van de Mobiliteit. Ook in Haacht zetten we van 16 tot en met 22 september in op duurzame mobiliteit. Hopelijk mogen we je verwelkomen op één van onze activiteiten.
 

 De Landschapskrant van Regionaal Landschap Dijleland verschijnt tweemaal per jaar en staat boordevol informatie over hun projecten en activiteiten. Op hun website kan je de digitale versie van de Landschapskrant vinden.

 
 Vacantverklaring standplaats winterkermis 03/10/2015 t.e.m. 06/10/2015
Lees hier meer.
 
 Week van de Sportclub. Je vindt sporten leuk? Het wordt nog plezanter in een sportclub. Ontdek van 12 t.e.m. 20 september ontdek hoe goed onze sportclubs bezig zijn. Lees hier meer.
 
 Awel. Als vrijwilliger bij Awel luister je naar de vragen en verhalen van kinderen en jongeren, denk en voel je met ze mee. Lees hier hoe je een verschil kan maken.
 
 Vrijwilligers gezocht! Er zijn nog nooit zoveel mensen op de vlucht geweest voor geweld als vandaag. Om deze vluchtelingen te helpen in hun zoektocht naar een geschikte woning, zoekt het OCMW vrijwilligers. Lees hier meer.
 
 Buxus. De laatste maanden ontvangt de gemeente heel wat klachten over rupsen op buxusplanten. Vermoedelijk gaat het over de rupsen van de buxusmot.
 Taxus. Daarnaast zijn er ook dieven van taxussnoeisel op stap. Heb je hen opgemerkt, dan kan je contact opnemen met de lokale politie.
 

 Smeerolie. Eén kleine druppel gebruikte motorolie kan 1.000 liter water vervuilen. Reden genoeg om smeerolie uit het milieu te houden en gebruikte smeerolie altijd naar het containerpark te brengen. Lees hier meer.

   
 Bebat plant bomen! Breng tussen 15 augustus en 15 september
zoveel mogelijk lege batterijen naar je containerpark. Voor iedere 20 kg ingezamelde lege batterijen, plant Bebat een boom. Lees hier meer.
 
 Te huur. Het OCMW van Haacht verhuurt openbaar een weiland op de hoek van de XIde Linielaan en het Schorisgat. Lees er hier meer over.
  
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 22 juni
Verslag

Schepencollege 30 juli
Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv