Sitemap@E-loketPrintContact
Inschrijvingen Speelewei en Grabbelpas gestart
Sinds donderdag 18 april kan er worden ingeschreven voor de speelpleinwerking en de Grabbelpas-activiteiten die tijdens de zomervakantie doorgaan. Wie al eerder deelnam aan gemeentelijke activiteiten, kan inschrijven via Grabbis. Is dit de eerste keer? Neem dan eerst contact op met de jeugddienst om de gegevens van uw kind door te geven.

Alle informatie over het speelplein en de Grabbelpas vindt u door op onderstaande logo's te klikken.

                                      
In de kijker
 Momenteel actualiseert Fluxys administratieve gegevens betreffende eigenaren van terreinen die zich in de nabijheid bevinden van hun bestaande aardgasvervoersinstallaties of van eventueel nieuwe installaties, waarvan de aanleg nog wordt bestudeerd. Mogelijk worden deze eigenaren dus eerstdaags gecontacteerd door de heer Savels Marc, vertegenwoordiger van SAWECO bvba. Voor verdere informatie kan u contact met hem opnemen via het nummer 0475 81 10 20.
 SYTYCD. Proficiat Julie Mannekens met je tweede plaats in So You Think You Can Dance!
 
 Breughelfeest. Een prachtig park, mooi weer, leuke activiteiten en Haachtse verenigingen die in de kijker staan: op zondag 7 juni ontdek je in park Den Breughel het vrijetijdsaanbod van Haacht! Lees er hier meer over.
  
 Speelstraat. Niets leuker dan samen op straat spelen! Om kinderen de kans te geven op een veilige manier buiten te spelen, keurde de gemeenteraad een reglement over speelstraten goed. Lees hier hoe jij jouw straat omtovert tot een speelstraat.
 
 Vacature. Het gemeentebestuur van Haacht zoekt gemotiveerd personeel voor aanwerving in de functie van Technisch assistent voor de dienst Gebouwen (m/v). Lees er hier meer over.
 
 Bij de brandweer. Interesse om brandweerman (m/v) te worden, beroepsmatig of als vrijwilliger? Lees er hier meer over
 
 Puttebosstraat. De gemeente plaatst een wegversmalling In de Puttebosstraat (Tildonk). Zowel plooibakens als plantenbakken aan de kant van de Wijgmaalsesteenweg moeten verhinderen dat er verkeer zwaarder dan 3,5 ton door de straat rijdt.
 

 De politie verkoopt twee voertuigen. Je leest er meer over op de website van de politie. Een bod uitbrengen kan tot en met woensdag 20 mei.

  
 De regenboogvlag.Van 4 tot 17 mei wappert de regenboogvlag aan Den Breughel, omdat het op 17 mei de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie is. Het is een klein gebaar met een groot signaal: iedereen is welkom in Haacht. Lees hier meer.
   
  Het twintigste treinkonvooi. Tussen Boortmeerbeek en Haacht konden tijdens de Tweede Wereldoorlog enkele Joodse gevangenen uit de trein ontsnappen. Om deze ontsnapping te herdenken, trok een delegatie naar Polen. Lees hier meer
 
Oudere nieuwsberichten >>


Kruineikestraat tijdelijk afgesloten

N21 2 nachten afgesloten: 20/21 en 21/22 mei

Verkeerssituatie tijdens Rock Werchter (24-29 juni)

Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 26 mei
Agenda

Schepencollege 
30 april en 7 mei
   Persbericht


Openingsuren
onze diensten zijn gesloten op donderdag 14, vrijdag 15 en maandag 25 mei

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv