Sitemap@E-loketPrintContact
Inschrijvingen Speelewei en Grabbelpas gestart
Sinds donderdag 18 april kan er worden ingeschreven voor de speelpleinwerking en de Grabbelpas-activiteiten die tijdens de zomervakantie doorgaan. Wie al eerder deelnam aan gemeentelijke activiteiten, kan inschrijven via Grabbis. Is dit de eerste keer? Neem dan eerst contact op met de jeugddienst om de gegevens van uw kind door te geven.

Alle informatie over het speelplein en de Grabbelpas vindt u door op onderstaande logo's te klikken.

                                      
In de kijker
 Momenteel nemen dertien jongeren deel aan de mountainbikestage die MTBHa8 deze week organiseert i.s.m. de sportdienst. Bekijk hier de eerste foto's.
Lees meer >>
 
 Het AGB van Haacht is op zoek naar een conciërge voor dienstencentrum Den Breughel. Kandidaten kunnen zich melden tot en met 15 mei.
Lees meer >>
 
 Op zondag 27 mei worden het roerend en immaterieel erfgoed in de aandacht geplaatst tijdens Erfgoeddag. Ook valt Haacht is er heel wat te beleven.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur van Haacht gaat over tot de verkoop van Studio 2000.
Lees meer >>
 
 De 28-jarige Jill Herckenrath uit Haacht is één van de finalistes van Misses Glamour International. Om te winnen, rekent ze ook op uw steun!
Lees meer >>
  
 Het Afrika Filmfestival in Haacht is dit jaar aan zijn vijftiende editie toe. Dit vieren we met twee films, dans, muziek en een fototentoonstelling.
Lees meer >>
 
 Twaalf ambachtslieden zijn geselecteerd voor de publieksprijs bij Ambacht in de Kijker. Eén van de kandidaten is Jan Van Achter van Falk Culinair uit Wespelaar.
Lees meer >>
   
 De komende drie maanden kunnen de gemeentelijke diensten beschikken over een elektrische wagen. Onze gemeente werkt zo mee aan het EVA-project.
Lees meer >>
 
 Op donderdag 24 april nodigt de Adviesraad voor Lokale Economie alle Haachtse handelaarse en ondernemers uit op zijn algemene vergadering.
Lees meer >>
 
 Nog tot eind juni, begin juli voert de Studiedienst van de Vlaamse regering een onderzoek uit bij de bevolking. Ook een aantal Haachtenaars zijn geselecteerd.
Lees meer >>
 
 Meer dan duizend kinderen kwamen op 2 april ravotten aan sporthal Den Dijk tijdens de Buitenspeeldag. Bekijk hier de foto's van een plezante dag.
Lees meer >>
 
 Verslag gemeenteraad maandag 24 maart.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur is op zoek naar een werkleider voor de technische uitvoeringsdienst. Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot 28 april.
Lees meer >>
 
 In het kader van de Digitale Week organiseert de HaBoBIB een kennismakingscursus voor ouderen die nog nooit met de computer werkten.
Lees meer >>
 
 Zowel actieve als gestopte landbouwers kunnen oude silobanden laten ophalen en een deel van de kosten recupereren.
Lees meer >>
 
 Ongewenste dieren of planten in uw tuin bestrijden? Dat doet u beter niet met pesticiden. Hoe wel? Dat verneem je tijdens de Open Milieuadviesraad op 8 april.
Lees meer >>
 
 Tijdens Rock Werchter 2014 mogen er geen standen staan langs de Werchtersesteenweg. De beslissing en de motivatie hiervoor kan u hier lezen.
Lees meer >>
 
 Ruim honderd meisjes namen woensdag 26 maart deel aan het Footfestival aan sporthal Den Dijk. Ook ROB, Radio 2 en zelfs Ketnet waren aanwezig.
Lees meer >>
 
 Op donderdag 24 april vindt aan sporthal Den Dijk de gemeentelijke sporteldag plaats. Inschrijven kan bij de sportdienst.
Lees meer >>
 
 Het park rond dienstencentrum Den Breughel wordt dit jaar grondig opgefrist. Wat er allemaal staat te gebeuren, ontdekt u hier.
Lees meer >>
 
 Op zaterdag 15 maart openen de inschrijvingen van de zomersportweken. Er tijdig bij zijn is de boodschap, want zeker de eerste sportweek is doorgaans snel volzet!
Meer info >>
 
 In het kader van de Week van de Opvoeding geeft Leo Bormans op donderdag 15 mei de lezing 'Geluk in opvoeding'. Tickets vanaf nu gereserveerd worden.
Lees meer >>
   
Oudere nieuwsberichten >>
UiTagenda
Activiteiten zoeken

Recente verslagen van vergaderingen

Schepencollege 03/04/2014

Schepencollege 27/03/2014

Sportraad 18/03/2014

Sportraad 28/01/2014

OCMW-raad 25/03/2014
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv