Sitemap@E-loketPrintContact
In de kijker
 Aangepast vervoer voor rolstoelgebruikers. De dienst DAV Mobiel start in april. Zij zoeken nog vrijwilligers. Leer er hier alles over!
 

 Senioren gaan op stap. De dienst Senioren organiseert twee uitstappen. Eind maart gaan we met z'n allen naar het Schlagerfestival in Hasselt. Een maand later staat Griffelrock op het programma. Lees hier meer.

 
 Elke stap telt! Regelmatig bewegen helpt om gezond oud te worden. Elke stap telt! zet 55-plussers aan het wandelen. Iedereen kan deelnemen
dankzij de twaalf startniveaus en 21 opbouwplannen. Lees hier meer.
 
 Samenaankoop muurisolatie. Meer dan een kwart van de warmte in huis gaat langs de muren verloren. Kom op 5 februari naar GC Den Breughel en leer meer over de samenaankoop van spouw- en buitenmuurisolatie.
 
 WOI op DVD. Om de herinnering aan het oorlogsverleden levend te houden maakte de gemeente een DVD met twee korte belevingsfilms. Ze schetsen de gruwel die de Eerste Wereldoorlog aanrichtte in Haacht. Je kan deze DVD voor 10 euro kopen aan het onthaal. Lees hier meer.
 

 Wandelen in het Dijleland. Verken het mooie Dijleland onder leiding van een topstreekgids! Op woensdag 22 april kan je mee stappen in Haacht. Lees hier meer.

 
 Sportmonitoren gezocht! Ben je sportief en werk je graag met kinderen? Lees dan hier zeker verder.
 
  Wat doe jij in de Krokusvakantie? In onze Vakantiegids lees je het activiteitenaanbod voor kinderen en jongeren.  Sportieve kids van 3 tot 8 jaar kunnen zich inschrijven voor de sportweek.
 
  Kerstboomverbranding. In Wespelaar kan je op zaterdag 24 januari om 18.00 uur naar de kerstboomverbranding (lees hier meer).
 

  739 populieren langs de Leuvense vaart worden tussen 12 januari en 28 februari geveld.  Op zater-, zon- en feestdagen blijft het jaagpad open voor wandelaars en fietsers, op andere dagen wordt een omleiding voorzien. Lees hier meer.

 
  Langs de Keerbergsesteenweg werden bomen verwijderd die in de boven hangende elektriciteitskabels groeiden. De bomen worden vervangen. Er is nog geen timing voor de heraanplanting, eerst wordt onderzocht welke beplanting hier het best past.
 
  Het OCMW van Haacht zoekt een verzorgende (m/v) in haar dienst gezinszorg.  Lees hier de vacature.  
Het OCMW zoekt nog vrijwilligers/chauffeurs (m/v) voor de Minder Mobielen Centrale. Lees hier meer over vrijwilligerswerk en de vacature.
   
         
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Gemeenteraad 26 januari
Begeleidende nota

Schepencollege
15 januari
Verslag
  

  

Meer weten over het afschakelplan?  

 

meer over verkeershinder

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv