Sitemap@E-loketPrintContact
Haachtse Stratenloop (16/08/2009)

Vertrek - Afstanden:

14.30 uur: Kinderloop (-10j) 500m
14.45 uur: Kinderloop (-13j) 1000m
15.00 uur: 4 km
15.15 uur: 8km en 10 mijl (16km)

Voorinschrijvingen: € 4 per persoon (voorinschrijven is mogelijk vanaf 1 juni)
Daginschrijving (vanaf 13.30 uur): € 5 per persoon
Kinderlopen (enkel daginschrijving): € 2 per persoon
Groepsinschrijving (vanaf 15 personen): € 3 per persoon

Verdere info op www.haachtsestratenloop.tk

Of 

 

Type: vrije tijd
In de kijker
 
 Maandag 20 oktober start Waterwegen en Zeekanaal met werken aan de Kruineikebrug in Tildonk.  Meer informatie vind je hier.
 
 Leden van Natuurpunt Haacht en zangkoor Cantadylia verzamelden 300 kg zwerfvuil.
Lees meer >>
  
Schoolkinderen uit Haacht bezochten GC Den Breughel.  Geboeid keken ze naar een voorstelling in het kader van Week van het Bos.
Lees meer >>
 
  Hoe hindernissen bij woningdelen wegwerken? Kunnen anderen lessen trekken uit jouw project? Dien je project in voor de tweede oproep woningdelen Provincie Vlaams Brabant lanceert een tweede oproep woningdelen.
Lees meer >>
  Neem deel aan De Grote Verkeersquiz en maak kans op mooie prijzen.
  

 In de week van 13 oktober kwamen 1126 Haachtse schoolkinderen naar het theater in GC Den Breughel.  De gemeente organiseerde voorstellingen in het thema van de Week van het Bos.  Nieuw dit jaar is dat de gemeente hiervoor gratis bussen inlegde.  Voor de voorstelling betaalden de scholen 3 euro per leerling.

  Kindergemeenteraad in Haacht
Op donderdag 2 oktober werd voor het eerst de Haachtse kindergemeenteraad opgericht.  Klara Torrekens (GBS Klimop) werd verkozen tot kinderburgemeester.
Lees meer >>
 

 Politietoezicht aan Haacht-Station
Vanaf maandag 29-09 zal de politie schooltoezicht organiseren voor de oversteek van de N21 aan het station van Haacht. Dit zal zo blijven tot de werken aan de Dreef voltooid zijn (planning : half oktober) en de fietsers terug de normale weg kunnen volgen.

 
  Het ontwerp van het actieplan 'Duurzaam beheer van biomassa(rest)stromen 2015-2020’ ligt ter inzage op het gemeentehuis.  Dit nog tot en met 21 november 2014.
Lees meer >>
 
  Heb jij ook genoeg van overtollige kilo’s afval.  Tijdens de Afvalpreventieweek (22 t.e.m. 29 november) biedt Ecowerf je enkele nuttige tips.   
Volg een workshop ‘koken zonder of met restjes’ volgen, volg de weg van je afval achter de schermen van EcoWerf of kom naar het geefplein.
Lees meer >>
 
 Ook in onze gemeente vinden op zondag 21 september activiteiten plaats naar aanleiding van Autovrije Zondag. In Wespelaar-centrum wordt de straat een dag lang het terrein van de fietser, voetganger en spelende kinderen.
Lees meer >>
 
 Via een open brief aan de regeringsonderhandelaars eist het gemeentebestuur de onmiddellijke intrekking van de vliegroute Leuven Rechtdoor. Lees hier de brief.
Lees meer >>

 

 Zondag 14 september was er heel wat volk op de been. Zowel Dijlelanddag, de vlottentocht als Open Monumentendag waren grote publiekstrekkers.
Lees meer >>
 
 Wil u eindelijk die sigaret vaarwel zeggen? De rookstopcursus die de dienst welzijn in oktober en november organiseert, geeft u een duwtje in de rug.
Lees meer >>
 
 Het twintigste plantjesweekend van Kom op tegen Kanker staat voor de deur. Van 17 tot 21 september verkopen vrijwilligers op verschillende plaatsen azalea's.
Lees meer >>
 
 Vanaf woensdag 10 september loopt in GC Den Breughel een tentoonstelling van natuurfotografe Ingrid Vekemans uit Wakkerzeel.
Lees meer >>
 

 In de loop van de oktober, november en december worden ruimingswerken uitgevoerd aan verschillende waterlopen in onze gemeente.
Lees meer >>

 

 In het najaar van 2013 werden achteraan de evenementenweide een houtkant met streekeigen planten geplaatst. Verdorde elementen worden nu vervangen.
Lees meer >>

 
 Van 13 tot 21 september zetten heel wat sportclubs in Vlaanderen hun deuren open voor geïnteresseerden. Ook in Haacht doen clubs mee.
Lees meer >>
 
 Weldra start het nieuwe schooljaar en ook Hop-la! is er klaar voor. In tal van Haachtse lagere scholen zorgen ze voor kwalitatieve opvang.
Lees meer >>
  
 Vanaf 1 september gaan in onze gemeente weer duizenden kinderen naar school. Hoe doet u dit op een verkeersveilige manier? U ontdekt het hier.
Lees meer >>
 
 Vanaf 25 augustus loopt twee weken lang de tentoonstelling 'Dit was Oorlog' in GC Den Breughel. Deze start die dag met een gratis voorstelling van de gelijknamige docufilm over WO I in onze gemeente.
Lees meer >>
  
 Het zomerspeelplein bestaat 25 jaar en dat werd gevierd tijdens de laatste speelpleindag van deze zomer. Foto's van deze fijne dag zijn beschikbaar.
Lees meer >>
 
 De foto's van de turnweek die Gym Haacht en de gemeentelijke sportdienst begin augustus organiseerden, kan u nu terugvinden op onze website.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur van Haacht gaat over tot de verkoop van twee bouwgronden langs de Vinkstraat.
Lees meer >>
   
Oudere nieuwsberichten >>

Recente verslagen van vergaderingen

Schepencollege 11/09/2014
 
Schepencollege 04/09/2014
UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv