Sitemap@E-loketPrintContact
Haachtse Stratenloop (16/08/2009)

Vertrek - Afstanden:

14.30 uur: Kinderloop (-10j) 500m
14.45 uur: Kinderloop (-13j) 1000m
15.00 uur: 4 km
15.15 uur: 8km en 10 mijl (16km)

Voorinschrijvingen: € 4 per persoon (voorinschrijven is mogelijk vanaf 1 juni)
Daginschrijving (vanaf 13.30 uur): € 5 per persoon
Kinderlopen (enkel daginschrijving): € 2 per persoon
Groepsinschrijving (vanaf 15 personen): € 3 per persoon

Verdere info op www.haachtsestratenloop.tk

Of 

 

Type: vrije tijd
In de kijker
 Het gemeentebestuur van Haacht gaat over tot de verkoop van Studio 2000.
Lees meer >>
 
 De 28-jarige Jill Herckenrath uit Haacht is één van de finalistes van Misses Glamour International. Om te winnen, rekent ze ook op uw steun!
Lees meer >>
  
 Het Afrika Filmfestival in Haacht is dit jaar aan zijn vijftiende editie toe. Dit vieren we met twee films, dans, muziek en een fototentoonstelling.
Lees meer >>
 
 Twaalf ambachtslieden zijn geselecteerd voor de publieksprijs bij Ambacht in de Kijker. Eén van de kandidaten is Jan Van Achter van Falk Culinair uit Wespelaar.
Lees meer >>
   
 De komende drie maanden kunnen de gemeentelijke diensten beschikken over een elektrische wagen. Onze gemeente werkt zo mee aan het EVA-project.
Lees meer >>
 
 Op donderdag 24 april nodigt de Adviesraad voor Lokale Economie alle Haachtse handelaarse en ondernemers uit op zijn algemene vergadering.
Lees meer >>
 
 Nog tot eind juni, begin juli voert de Studiedienst van de Vlaamse regering een onderzoek uit bij de bevolking. Ook een aantal Haachtenaars zijn geselecteerd.
Lees meer >>
 
 Meer dan duizend kinderen kwamen op 2 april ravotten aan sporthal Den Dijk tijdens de Buitenspeeldag. Bekijk hier de foto's van een plezante dag.
Lees meer >>
 
 Verslag gemeenteraad maandag 24 maart.
Lees meer >>
 
 Het gemeentebestuur is op zoek naar een werkleider voor de technische uitvoeringsdienst. Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot 28 april.
Lees meer >>
 
 In het kader van de Digitale Week organiseert de HaBoBIB een kennismakingscursus voor ouderen die nog nooit met de computer werkten.
Lees meer >>
 
 Zowel actieve als gestopte landbouwers kunnen oude silobanden laten ophalen en een deel van de kosten recupereren.
Lees meer >>
 
 Ongewenste dieren of planten in uw tuin bestrijden? Dat doet u beter niet met pesticiden. Hoe wel? Dat verneem je tijdens de Open Milieuadviesraad op 8 april.
Lees meer >>
 
 Tijdens Rock Werchter 2014 mogen er geen standen staan langs de Werchtersesteenweg. De beslissing en de motivatie hiervoor kan u hier lezen.
Lees meer >>
 
 Ruim honderd meisjes namen woensdag 26 maart deel aan het Footfestival aan sporthal Den Dijk. Ook ROB, Radio 2 en zelfs Ketnet waren aanwezig.
Lees meer >>
 
 Op donderdag 24 april vindt aan sporthal Den Dijk de gemeentelijke sporteldag plaats. Inschrijven kan bij de sportdienst.
Lees meer >>
 
 Het park rond dienstencentrum Den Breughel wordt dit jaar grondig opgefrist. Wat er allemaal staat te gebeuren, ontdekt u hier.
Lees meer >>
 
 Op zaterdag 15 maart openen de inschrijvingen van de zomersportweken. Er tijdig bij zijn is de boodschap, want zeker de eerste sportweek is doorgaans snel volzet!
Meer info >>
 
 In het kader van de Week van de Opvoeding geeft Leo Bormans op donderdag 15 mei de lezing 'Geluk in opvoeding'. Tickets vanaf nu gereserveerd worden.
Lees meer >>
   
Oudere nieuwsberichten >>
UiTagenda
Activiteiten zoeken

Recente verslagen van vergaderingen

Schepencollege 03/04/2014

Schepencollege 27/03/2014

Sportraad 18/03/2014

Sportraad 28/01/2014

OCMW-raad 25/03/2014
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv