Sitemap@E-loketPrintContact
Haachtse Stratenloop (16/08/2009)

Vertrek - Afstanden:

14.30 uur: Kinderloop (-10j) 500m
14.45 uur: Kinderloop (-13j) 1000m
15.00 uur: 4 km
15.15 uur: 8km en 10 mijl (16km)

Voorinschrijvingen: € 4 per persoon (voorinschrijven is mogelijk vanaf 1 juni)
Daginschrijving (vanaf 13.30 uur): € 5 per persoon
Kinderlopen (enkel daginschrijving): € 2 per persoon
Groepsinschrijving (vanaf 15 personen): € 3 per persoon

Verdere info op www.haachtsestratenloop.tk

Of 

 

Type: vrije tijd
In de kijker
 Kruineikestraat tijdelijk afgesloten vanaf de Kruineikebrug tot aan de Kruineikeweg.
-   Eenrichtingsverkeer vanaf vrijdag 10 april in Kapelleweg, Hambosstraat en Waterstraat. Deze beslissing werd genomen na een analyse van de omleidingsweg en na overleg met de buurtbewoners.
- De bussen van lijn 284 volgen een omleiding. Op de website van De Lijn lees je meer over deze dienstverlening.
- Lees hier meer over de vernieuwing verkeersknooppunt Kruineikebrug
 
 Zomerplannen op kindermaat. Benieuwd naar wat er deze zomer te beleven valt in Haacht voor kinderen? Lees het in onze Vakantiegids.
 
 De familiepicknick op 16 mei is het startschot van de Week van de opvoeding in Haacht. Lees hier wat je die week nog kan beleven.
 
  SYTYCD. In het nieuwste seizoen van de So You Think You Can Dance danst Julie Mannekens uit Haacht de pannen van het dak. Lees hier meer en steun haar via Facebook.
  
  Het twintigste treinkonvooi. Tussen Boortmeerbeek en Haacht konden tijdens de Tweede Wereldoorlog enkele Joodse gevangenen uit de trein ontsnappen. Om deze ontsnapping te herdenken, trok een delegatie naar Polen. Lees hier meer
 
 Tijd vliegt. Wie nog even wil terugvliegen in de tijd, kan de unieke collectie van Jos Reynaerts bewonderen in De Kast in dienstencentrum Den Breughel. Lees hier meer.
 
 Bacterievuur is vaak de onbekende boosdoener op appel- en perenbomen of sierstruiken die je in april het best kan waarnemen.
Voorkomen is beter dan genezen ... lees hier verder.
 
 The place to beer. Brouwerij Hof ten Dormaal zet zijn deuren open tijdens de Biermaand Vlaams-Brabant: van 24 april tot 25 mei. ook aan het onthaal van Den Breughel vind je informatie.
  
 Te koop. Wie graag meer wil weten over de verkoop van Studio 2000 kan terecht op onze website of op de website van Immoweb.
 
 Onroerend Erfgoed. In maart stelde het agentschap Onroerend Erfgoed een nieuw herkenningsteken voor het beschermd onroerend erfgoed voor. Lees er hier meer over.
 

 Met belgerinkel naar de Winkel. Van 25 april tot en met 30 mei neemt de gemeente opnieuw deel aan deze campagne. Zo moedigen we iedereen aan om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Lees er hier meer over. 

 

 Het "Haacht Net-team". Erger jij je aan zwerfvuil? De gemeente zoekt een aantal vrijwilligers die, op geregelde basis, de dorpskern van Haacht-centrum tussen vrijdagmiddag en maandagmorgen mee willen net houden. Lees er hier meer over.

 

 Jouw kunst op de Open Bedrijvendag? Dat kan! Kom naar de informatieavond op donderdag 30 april en kom meer te weten. Of lees er hier over.

 
 Op 10 mei viert Haacht Bevrijdingsdag. Op 8 mei is het exact 70 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog eindigde. Lees hier hoe we dit op zondag 10 mei in Haacht herdenken.
  
Oudere nieuwsberichten >>

Recente vergaderingen
van het bestuur

Gemeenteraad 27 april
Persnota

Schepencollege 16 april
   Persbericht

  

Meer weten over het afschakelplan?  

 

meer over verkeershinder

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv