Sitemap@E-loketPrintContact
Aanvraag elektronische identiteitskaart via spoedprocedure

De aanvraag van een elektronische identiteitskaart via spoedprocedure kan onder andere nuttig zijn in de volgende gevallen:

- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen reispas voor nodig), maar u bent niet meer in het bezit van uw identiteitskaart wegens diefstal of verlies
- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen 
reispas voor nodig), maar u heeft geen gevolg gegeven aan de oproep van uw gemeente om een basisdocument in te vullen om een nieuwe identiteitskaart te bekomen;
- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen 
reispas voor nodig), maar u heeft nagelaten de nieuwe elektronische identiteitskaart, die voor u klaar lag op het gemeentehuis, op te halen, en de kaart werd bijgevolg geannuleerd door het gemeentebestuur.

Hoe gebeurt de aanvraag van een elektronische identiteitskaart via spoedprocedure en hoeveel kost het?

Er bestaan 2 verschillende procedures: de dringende procedure en de zeer dringende procedure.

 

In de kijker
 Last Post. Op donderdag 9 juli wordt om 20 uur de 30.000ste Last Post geblazen. Niet alleen in Ieper, maar wereldwijd. Ook in Tildonk. Lees hier meer.
  

 Aardgasvoertuigen. De gemeente Haacht heeft voortaan twee nieuwe bedrijfsvoertuigen op aardgas. Lees hier meer over deze investering; een stap naar een groener wagenpark.  

 
 Let op voor de hitte! De komende dagen verwachten we mooi weer. Een fijne start van de zomervakantie, maar wees voorzichtig. Lees hier meer over de waarschuwing bij warm weer!
 
 Speelewei. Van maandag 6 juli t.e.m. vrijdag 14 augustus zijn kinderen van 3 tot 15 jaar welkom op onze Speelwei. Inschrijven kan nog steeds. Ontdek hier wat Speelwei precies is
 
 Gratis parkconcert. Op zaterdag 11 juli kan je gratis naar het optreden van de kleinkunstROCKband in park Den Breughel van 16.00 tot 18.00 uur. Lees hier meer over deze fijne familienamiddag.
 
 Brandweer. Op zondag 12 juli zet de brandweer zijn poorten open van 11.00 tot 17.00 uur! Ga langs en ontdek onze veiligheidsdiensten. Lees hier meer.
 
 De Lijn. 65-plussers reizen nog tot en met 31 augustus 2015 gratis met De Lijn. Vanaf 1 september 2015 hebben ze een betalend vervoerbewijs nodig. Lees hier meer.
 
 Zwerfvuil. Op donderdag 21, 22 en 26 mei trokken trokken leerlingen uit vijf lagere scholen uit Haacht de straat op voor de jaarlijkse zwerfvuilactie. Zij haalden ze 280 kg zwerfvuil op. Bedankt! Lees hier meer.
 
 Schattenjacht. Interleuven viert haar 50ste verjaardag met een schattenjacht! Ontdek onverwachte plaatsjes en wie weet win je wel een mooie prijs. Lees hier meer.
 
 Schorisgat. Op maandag 22 juni starten de werken aan het nieuwe fietspad en een nieuwe brug over de Leibeek. Tijdens de werken is het Schorisgat afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. De voorziene einddatum is 1 september.
 

 Vuilnisbak Makkers. EcoWerf organiseert samen met Fost Plus van 1 juni tot en met 30 september een pmd-zomeractie. Speel mee met de Vuilnisbak Makkers en win een fiets ter waarde van 500 euro of een recyclagepakket. Lees hier meer.

 
 Noodhulp aan Nepal. De gemeente Haacht en de GRIS schenken 2.000 euro noodhulp te schenken aan Stef Cleynhens uit Tildonk. Hiermee kan hij gericht noodhulp organiseren in Purundi (Nepal). Lees hier meer.
   
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 22 juni
Verslag

Schepencollege 
11 en 18 juni
Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv