Sitemap@E-loketPrintContact
Aanvraag elektronische identiteitskaart via spoedprocedure

De aanvraag van een elektronische identiteitskaart via spoedprocedure kan onder andere nuttig zijn in de volgende gevallen:

- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen reispas voor nodig), maar u bent niet meer in het bezit van uw identiteitskaart wegens diefstal of verlies
- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen 
reispas voor nodig), maar u heeft geen gevolg gegeven aan de oproep van uw gemeente om een basisdocument in te vullen om een nieuwe identiteitskaart te bekomen;
- u vertrekt op reis naar een Europees land of naar een ander land dat de elektronische identiteitskaart aanvaardt als reisdocument (u hebt er dus geen 
reispas voor nodig), maar u heeft nagelaten de nieuwe elektronische identiteitskaart, die voor u klaar lag op het gemeentehuis, op te halen, en de kaart werd bijgevolg geannuleerd door het gemeentebestuur.

Hoe gebeurt de aanvraag van een elektronische identiteitskaart via spoedprocedure en hoeveel kost het?

Er bestaan 2 verschillende procedures: de dringende procedure en de zeer dringende procedure.

 

In de kijker
 Kermis. De kermis staat op het marktplein in Haacht. Dinsdag opent de kermis om 16.00 uur, het is de laatste kermisdag.
  

 Open milieuadviesraad. Wil je graag weten waar de termen gewestplan, GRUP en PRUP voor staan? Je verneemt het op de Open milieuadviesraad op dinsdag 6 oktober om 19.30 uur. Iedereen is welkom.

 
 Ecobouwers Opendeur. In november organiseert Bond Beter Leefmilieu voor de 18de keer Ecobouwers Opendeur, je krijgt er meer informatie over milieu- en energie bewust bouwen. Lees hier meer.
 
 Vacature. OCMW Haacht organiseert via een examen de aanwerving van 1 VT contractuele Personeelsmedewerker (m/v) (B1-B3). Meer informatie lees je hier.
  
 Nacht van de Duisternis. Deze jaarlijkse campagne zet de impact van lichtvervuiling in de kijker. Haacht dooft van vrijdag 9 oktober t.e.m. maandag 12 oktober de klemtoonverlichting in de ganse gemeente en een deel van de straatverlichtinging het centrum van Wakkerzeel. Het ideale moment om te genieten van de rust en gezelligheid van een donkere nacht.
 
 Zorgeloos verhuren. Een woning verhuren: hoe begin je er aan? Kom hierover alles te weten tijdens een gratis infoavond van Wooninfopunt op donderdag 15 oktober om 19.00 uur in GC Den Breughel. Meer informatie bij het Wooninfopunt.
 

 Open Welzijnsraad. Ongeveer één op vier Vlamingen voelt zich niet goed in zijn vel. Toch zoeken we niet snel hulp. Op zaterdagvoormiddag 24 oktober nodigt de Welzijnsraad alle inwoners en organisaties van Haacht uit om samen over dit thema na te denken. Je leest er hier meer over.

 

 Werken aan het jaagpad kanaal Leuven-Dijle. Waterwegen en Zeekanaal NV startte met enkele onderhoudswerken langs het Kanaal Leuven-Dijle. Hierdoor is de linkeroever tijdelijk afgesloten tussen de Kruineikebrug en de Boortmeerbeekbrug. Lees hier meer.

 
   Poëzietalent gezocht. De gemeenten Haacht, Boortmeerbeek en Keerbergen lanceren opnieuw een gemeenschappelijk poëzieproject. Lees hier meer over het project.
 
 Sportimonium. Tot 18 december kunnen inwoners van Haacht genieten van een reductietarief. Bezoek het Sportimonium en beleef 150 jaar sportgeschiedenis. Lees er hier meer over.
     
 Multimove. Als je niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen, ... dan kan je niet voetballen, zwemmen, tennissen, ... Fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal. Kinderen uit de kleutertuin kunnen op woensdagnamiddag naar de Multimove-les. Lees er hier meer over.
   
Oudere nieuwsberichten >>


Meldingsformulier

Het bestuur vergadert
Gemeenteraad 28 september
Begeleidende nota

Schepencollege 10 september
Persbericht


Openingsuren

UiTagenda
Activiteiten zoeken
Copyright © Haacht 2006Design, development & hosting by e2e nv